Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Investeringseigendom met 3 appartementen, 9 autostaanplaatsen en een statig bijgebouw met 2 verdiepingen aan de Leie in Menen!

Investeringseigendom met 3 appartementen, 9 autostaanplaatsen en een statig bijgebouw met 2 verdiepingen aan de Leie in Menen!

Bent u als investeerder op zoek naar een nieuw project, lees dan zeker verder! Dit gebouw wordt momenteel nog gerenoveerd en zoekt alvast een nieuwe eigenaar om zijn woongelegenheden en autostaanplaatsen te verhuren.

Binnenkort krijgt het gebouw een nieuwe gevel, een nieuwe voordeur, nieuwe keukens én overal komt er hoogrendements-beglazing. Het dak en de garagepoort werden reeds vernieuwd.

Wat dit pand nog aantrekkelijker maakt is de ligging ervan. Mocht u nog niet op de hoogte zijn, dan informeren wij u graag over de nieuwe fiets- en voetgangersbrug en groene omgeving die er komt. Het wordt hier zeer aangenaam vertoeven!

Laat de foto’s u verleiden! U kijkt hier buiten uit het raam met rechtstreeks zicht op het water, aan uw rechterkant kijkt u uit op de nieuwe brug en links kunt u deugddoende wandelingen langs het water maken.

Het zonnetje schijnt hier letterlijk op de voorgevel, u hoort de vogeltjes fluiten en het water lichtjes kabbelen. Het is hier zálig vertoeven en aldus is dit de ideale eigendom voor de investeerder in u.

De huidige eigenaar heeft hier jarenlang onafgebroken verhuurd, de enige reden waarom dit gebouw leeg staat is door de aangekondigde onteigening die intussen niet langer doorgaat. Deze topper mag blijven (be)staan!

Indeling
Gelijkvloers:
Nieuwe sectionale garagepoort met inrit naar de 9 overdekte autostaanplaatsen. Rechts betreedt u het bijgebouw die momenteel dient als loods/opslagplaats.
Via de voordeur komt u in de inkomhal waar de lift is en u de trap kunt nemen. Via de hal komt u achteraan in een ruimte die leidt naar de garage.
1e, 2e en 3e verdieping: op ieder verdiep is een appartement bestaande uit een leefruimte met grote glaspartijen met zicht op de Leie, keuken, apart toilet, badkamer, bergruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot balkon aan de achterkant van het gebouw.

Het bijgebouw is een fantastisch project waar er op de 1e verdieping de mogelijkheid is om een loft te maken met dakterras.

Kortom, dit gebouw is er echt eentje met veel potentieel en staat vol ongeduld te koop, op zoek naar een nieuwe eigenaar die hier een mooi nieuw verhaal wil starten!

Interesse?
Bel ons! 056/440.442
Mail ons! info@devastgoedmarkt.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]