Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Investeringspand met 3 appartementen, mogelijkheid loft en 9 autostaanplaatsen met zicht op de waterkant te Menen!

Wat zou u ervan denken mocht deze interessante eigendom van u zijn? Ideaal op de verhuurmarkt als investering waar u vlot deze appartementen tot verhuur brengt. Er rest nog binnenwerk gedaan te worden maar we zijn zeker dat wanneer ze af zijn deze de komende 30 jaar niet meer leeg zullen staan! Daarenboven biedt deze eigendom ook de mogelijkheid om er een zeer ruime loft met terras te maken die u zelf zou kunnen bewonen of ook op de huurmarkt plaatst. Alle ramen zijn reeds vernieuwd en de buitengevel is volledig geschilderd.

Wat dit pand nog aantrekkelijker maakt is de ligging ervan. Mocht u nog niet op de hoogte zijn, dan informeren wij u graag over de nieuwe fiets- en voetgangersbrug en groene omgeving die er komt. Het wordt hier zeer aangenaam vertoeven!

Laat de foto’s u verleiden! U kijkt hier buiten uit het raam met rechtstreeks zicht op het water, aan uw rechterkant kijkt u uit op de nieuwe brug en links kunt u deugddoende wandelingen langs het water maken.

De zon schijnt hier letterlijk op de voorgevel, het water hoort u met open vensters lichtjes kabbelen. Dus eens deze klaar zijn om op de huurmarkt te publiceren, garanderen we u onmiddellijk actie!

De huidige eigenaar heeft hier jarenlang onafgebroken verhuurd, de enige reden waarom dit gebouw leeg staat is door de aangekondigde onteigening die intussen niet langer doorgaat. Deze topper mag blijven (be)staan!

Indeling
Gelijkvloers:
Nieuwe sectionale garagepoort met inrit naar de 9 overdekte autostaanplaatsen. Rechts betreedt u het bijgebouw die momenteel dient als loods/opslagplaats en er is nog een gelijkvloerse afgesloten garage/werkplaats.
Via de voordeur komt u in de inkomhal waar de lift is en u de trap kunt nemen. Via de hal komt u achteraan in een ruimte die leidt naar de garage.
1e, 2e en 3e verdieping: op ieder verdiep is een appartement bestaande uit een leefruimte met grote glaspartijen met zicht op de Leie, keuken, apart toilet, badkamer, bergruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot balkon aan de achterkant van het gebouw.

Het bijgebouw is een fantastisch project waar er op de 1e verdieping de mogelijkheid is om een loft te maken met dakterras.

Kortom, als u het als koper ziet zitten, worden we graag uw makelaar om het te verhuren :-)

Interesse?
Bel ons! 056/440.442
Mail ons! info@devastgoedmarkt.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]